Mathematica-modus vivendi editia a XVI-a 2019
         M2 - Tehnici matematice editia a XVI-a 2019

  Organizare     Program     Programa de concurs     Enunturi si rezultate     Sponsori  

       Invitatie Aici

       Inspectoratul Scolar al judetului Valcea, Filiala Valcea a S.S.M.R. si Colegiul National "Mircea cel Batran" din Ramnicu-Valcea, organizeaza in data de 23 februarie 2019 Concursul Regional de Matematica "Mathematica-modus vivendi", editia a XVI-a, pentru elevii claselor III-XII si Concursul National M2-Tehnici Matematice editia a XVI-a, pentru elevii claselor IX-XII.

       Va adresam invitatia de a participa la aceste concursuri cu elevi de la clasele specificate si profesori corectori.

       Subiectele vor fi construite conform programei pe care o gasiti in sectiunea Programa.

       Pentru Concursul Regional de Matematica „Mathematica - Modus Vivendi”: 4 probleme: 2 cu grad scazut si mediu, 2 cu grad ridicat de dificultate pentru departajarea participantilor. Timpul de rezolvare este de 2 ore pentru clasele III-VI si de 3 ore pentru clasele VII-XII.

       Pentru Concursul National M2 – Tehnici Matematice: 3 subiecte cu timp de lucru 2 ore pentru clasele IX – XI si 3 ore pentru clasa a XII-a.

       Va rugam sa confirmati participarea la concurs printr-un tabel nominal cu elevii si profesorii insotitori pana la data de 16 februarie 2019, la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Ramnicu-Valcea, tel/fax 0250731874, tel. 0350407950 sau e-mail: cnmirceacelbatran_rmvl@yahoo.com.

       Primirea si cazarea participantilor din alte judete se face la internatul Colegiului National "Mircea cel Batran" din Ramnicu-Valcea, str. Rapsodiei, nr. 2, cod 240241, tel 0250741668 in ziua de 22 februarie 2019, intre orele 16-20. Cazarea este gratuita.

Comisia de organizare a concursului interjudetean Mathematica-modus vivendi

  Organizare     Program     Programa de concurs     Enunturi si rezultate     Sponsori  
Sus