Simpozionul National "The next generation in IT&C"          


        Colegiul National "Mircea cel Batran" din Ramnicu-Valcea, in colaborare cu Colegiul National "Radu Greceanu" din Slatina, Liceul de Informatica "Stefan Odobleja" din Craiova, Colegiul National "Tudor Vladimirescu" din Tirgu Jiu, Colegiul National "Domnul Tudor" din Drobeta Turnu Severin, sub coordonarea Inspectoratului Scolar Judetean Valcea si a Casei Corpului Didactic Valcea, organizeaza in perioada 14 - 15 februarie 2015 editia a III-a a Simpozionului National "The next generation in IT&C.

    SCOP:

       Formarea intelectuala si dezvoltarea personala a profesorilor de informatica prin partajarea experientelor de la clasa.

   OBIECTIVE:

       Incurajarea schimbului de experienta si antrenarea profesorilor de informatica in a colabora constructiv in vederea dezvoltarii la elevi a deprinderilor si cunostintelor IT&C specifice societatii cunoasterii.

   TEMATICA:

       Colegiul National "Mircea cel Batran" din Ramnicu-Valcea propune, pentru Ediția a III-a ca teme/secțiuni:

  1. Sectiunea I: Programarea, prezent și viitor;
  2. Sectiunea II: Scoala in secolul XXI.
   BUGET:

       Finantarea concursului va fi realizata de catre unitatea scolara organizatoare prin forte proprii (sponsorizari, contributii individuale, donatii din partea participantilor cu lucrari la simpozion de minim 20 de lei in contul Asociatiei Colegiului National Mircea cel Batran Valcea - ACNMBV CUI: 32700274 cu nr. RO58BRDE390SV40797213900 deschis la banca BRD Valcea etc.

   AGENDA SIMPOZIONULUI:

   PARTICIPANTI:

       La simpozion se pot inscrie profesori de informatica din toata tara, specialisti din domeniul IT&C si nu in ultimul rand studenti interesati de tematica propusa.

   TRIMITEREA LUCRARILOR:

       Trimiterea articolelor se va face în perioada 20 ianuarie - 7 februarie 2015 prin e-mail la adresa simpozionitcnmb@gmail.com. Subiectul mesajului va fi Simpozion-secţiunea 1, sau Simpozion- secţiunea 2, iar în e-mail se vor preciza: numele autorului/autorilor articolului si institutia de invatamant, sectiunea 1 sau 2. .

   PERSOANE DE CONTACT:

 Sus